„Ne budite zabrinuti ni za što, nego u svemu – molitvom i prošnjom, sa zahvaljivanjem – očitujte svoje molbe Bogu.“ (Fil 4,6)
Molitve su uslišane te u tom duhu želimo posebno zahvaliti onima koji su svoje snage i napore uložili kako bi se realizirao veliki donatorski koncert „Pjesmom i sportom do zdravlja”.
Posebne zahvale želimo uputiti organizatorici događaja Tereziji Grgić ispred Hrvatske lige protiv raka „dr. Zorislav Slović“ podružnica Nova Gradiška, Bernardu Kumiću i Ivanu Brkancu ispred agencije MotionPlay za promociju i pomoć u organizaciji događaja, gospodinu Đuri Kucelju ispred firme Mastering d.o.o. koji su omogućili pozornicu i razglas, profesoru tjelesne i zdravstvene kulture iz novogradiške gimnazije Mladenu Šopu za osmišljanje sportskog sadržaja koji potiče bolesnike na fizičko kretanje, boravak na zraku i razvijanje duha zajedništva.
Od srca hvala svim izvođačima: gospođi Zorici Kondža, Jošku Banovu, Peri Panjkoviću, Đaniju Stipaničevu, Jošku Čagalju Joletu, Mateju Predojeviću Petriću, Martini Bakić, vokalnoj skupini „Aurora“ te Jocker bandu, koji su se nesebično odazvali i odlučili održati ovaj koncert.
Svesrdno zahvaljujemo svim donatorima poradi kojih će se ostvariti svrha zbog koje je ova velika akcija pokrenuta – postavljanje sprava za vježbanje, badminton terena i disc golf igrališta u dvorištu Bolnice koji će naše bolesnike, odnosno goste, potaknuti na aktivan i zdrav stil života te će se iz bolnice vraćati fizički, mentalno i duhovno snažniji.

© 2017 Developed by mediain.hr