U sportskoj dvorani novogradiške Elektrotehničke i ekonomske škole održan je veliki donatorski koncert pod nazivom „Pjesmom i sportom do zdravlja”. Nastupile su velike glazbene zvijezde: Zorica Kondža, Joško Čagalj Jole, Đani Stipaničev, Pero Panjković te domaći izvođači: Matej Predojević Petrić i Aurore u pratnji Jocker banda Nova Gradiška.

Koncert je organizirala Hrvatska liga protiv raka „Dr. Zorislav Slović” podružnica Nova Gradiška, a sredstava su prikupljana za kupnju sportske opreme u svrhu psihofizičkog oporavka bolesnika u Specijalnoj bolnici za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac. Od prikupljenih sredstava planiraju se postaviti sprave za vježbanje, badminton teren i disc golf igralište ispod Bolnice kako bi bolesnicima bile osigurane sportske aktivnosti, boravak na zraku i razvoj duha zajedništva, a u svrhu što bržeg i lakšeg oporavka.

Zahvaljujemo se Hrvatskoj ligi protiv raka „Dr. Zorislav Slović” podružnica Nova Gradiška, Mastering d.o.o., Motion Play agenciji, donatorima i promotorima koncerta te svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i realizaciji ovog značajnog događaja za našu Bolnicu.

© 2017 Developed by mediain.hr