Poštovani,
obavještavamo vas da će se u Specijalnoj bolnici Sveti Rafael Strmac održati Festival rehabilitacije u psihijatriji “FRUP FESTIVAL” u petak, 13. srpnja 2018. godine u 14,00 sati.
Sudionici festivala su gosti-pacijenti bolnice, korisnici Organiziranog stanovanja “Sveti Ivan od Boga” te članovi udruge “Granada” koji će izložiti svoje ručne radove koje su izradili na radionici radne terapije te upriličiti glazbeno zabavni program.
Pozivamo vas da dođete te podržite njihove kreativne nastupe.

Veselimo se vašem dolasku!

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?