FRUP FESTIVAL

Dana 11.07.2019. godine organiziran je FRUP FESTIVAL- festival rehabilitacije u psihijatriji. Ovo je drugi po redu Frup festival, ali ne manje važan nego lanjski jer je i ove godine uz obilje pjesme i smijeha kako to priliči jednom ljetnom festivalu, pripremljena izložba radova naših pacijena/gostiju bolnice. Radovi su unikatni jer je svaki od njih jedinstven i neponovljiv, načinjen sa puno uloženog truda i ljubavi. U samom programu također su sudjelovali pacijenti/gosti bolnice sa pjevačkim dijelom festivala te zabavljačkim djelom u kojemu je naš Stand up komičar pričao viceve te nasmijavao publiku. U sklopu festivala nastupile su i časna sestra Marie Renne te socijalna pedagoginja Ines sa svojom grupom “Animacija pokretom i plesom” koje su svojim afričkim ritmovima i pjesmom unijele živost i veselje u sam festival. Najboljim natjecateljima dodijeljene su nagrade a na kraju smo se svi zajedno počastili i okrijepili na prigodnoj zakuski i druženju.

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?