Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb

Izađimo i hrabro širimo gostoljubivost

Sve na jednom mjestu

Posjetite naš Info centar kako biste pronašli sve potrebne informacije o našoj organizaciji, uslugama i često postavljanim pitanjima.
Budite u toku s najnovijim događajima i dešavanjima u našoj zajednici putem naše rubrike Novosti, gdje redovito objavljujemo relevantne informacije i aktualnosti.
Provjerite naše otvorene natječaje i prilike za sudjelovanje. Možda je baš jedan od njih prilika koju ste čekali za svoj sljedeći korak!
Želite li nas kontaktirati? Naša vrata su uvijek otvorena za vaša pitanja, prijedloge ili sugestije. Javite nam se putem obrasca za kontakt ili direktno na naše kontakte kako bismo vam pomogli.

Galerija

Otkrijte našu raznoliku galeriju koja prikazuje živopisne trenutke iz naše specijalne bolnice za psihijatriju i palijativnu skrb. Prošetajte kroz slike koje prikazuju naše prostorije, osoblje i pacijente te doživite atmosferu našeg posvećenog pristupa zdravstvenoj skrbi.

Uspomene

Naša galerija krije dragocjene uspomene iz naše specijalne bolnice. Svaka slika nosi priču ljubavi, snage i nade. Otkrijte ih i osjetite važnost naše misije.

O Bolnici

Naša specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb posvećena je pružanju vrhunske medicinske skrbi našim pacijentima. Kroz timski rad i posvećenost, nudimo personalizirane terapije i podršku kako bi svaki pacijent dobio najbolju moguću njegu i nadu za oporavak.
Naša statistika u brojkama
+
Naša bolnica svake godine pruža kvalitetnu zdravstvenu skrb više od 300 pacijenata, pružajući im individualiziranu njegu i podršku.
+
Sa više od 13 godina iskustva, naš stručni tim medicinskih profesionalaca osigurava najviši standard zdravstvene skrbi i dugoročnu posvećenost pacijentima.
Sa osam specijaliziranih odjela, naša bolnica pruža širok spektar medicinskih usluga i tretmana kako bi zadovoljila različite potrebe naših pacijenata.
+
Naš tim od preko 100 posvećenih zdravstvenih stručnjaka i osoblja predano je pružanju vrhunske zdravstvene skrbi i podrške, čime se osigurava siguran i ugodan boravak za sve naše pacijente.
" Nije važno činiti velike stvari, već male stvari s velikim srcem! "
Majka Tereza
" Briga o tijelu… je već pola za spasenje duše! "
Sveti Ivan