U četvrtak, 8. ožujka 2018. godine proslavili smo svetkovinu sv. Ivana od Boga, Utemeljitelja Bolničkog reda sv. Ivana od Boga – Milosrdne braće. Svečano misno slavlje predvodio je i propovijedao vlč. Branko Gelemanović, župnik u Novoj Gradiški. Na kraju misnoga slavlja prior, fra Kristijan Sinković i ravnateljica Bolnice, dr. Maristela Šakić, podijelili su godišnje nagrade dvanaestorici djelatnika koji su tajnim glasovanjem svih zaposlenih izabrani za najbolje djelatnike godine. Ovom prigodom je prior, fra Kristijan Sinković zahvalio svima koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju naše Bolnice, ali i sudjelovali u organizaciji same svetkovine.
Svetkovini je prethodila devetnica koju je prvih šest dana prevodio bolnički kapelan, a zadnja tri dana vlč. Roko Ivanović, župni vikar u Novoj Gradiški, fra Nenad Meter, župnik u Zapolju i fra Vjenceslav Janjić, župnik u Cerniku.

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?