SPORTSKE IGRE
Dana 5. listopada 2021. godine održane su tradicionalne Sportske igre, u kojim su natjecatelji kroz šest disciplina prikazali svoje vještine. Osim gostiju smještenih u našoj bolnici sudjelovali su i predstavnici Organiziranog stanovanja Šumetlica, te Integrativne dnevne bolnice. Natjecatelji su imali priliku sudjelovati u tri individuale discipline; karike na marike, mini košarka i kuglanje, te u timskim sportovima; nogomet, odbojka i povlačenje konopa. Osvajači prva tri mjesta u svakoj od disciplina nagrađeni su zlatnim, srebrnim i brončanim odličjima, odnosno medaljicama sa simbolom Reda milosrdne braće, osnivača bolnice, koje su izrađene na radionicama radne terapije, dok su svi sudionici dobili zahvalnice. Program je, osim natjecateljskim nabojem, bio obogaćen i navijanjem, smijehom, dobrim raspoloženjem i glazbenim ugođajem za koji se kroz vođenje i animaciju pobrinuo fra Kristijan Sinković, prior. Odsjek radne terapije, organizator igara, zahvaljuje svim sudionicima što su se odazvali u iznimno velikom broju, te svima koji su svojim angažmanom doprinijeli održavanju i svojim prisustvom obogatili ovaj događaj.

binary comment

binary comment

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?