Udruga za poboljšanje kvalitete života socijalno neintegriranih odraslih osoba „Granada“ održala je u Šumetlici 12. srpnja 2018. godine svoju prvu redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik Udruge, fra Kristijan Sinković, na sjednici je izložio izvješće o radu i financijsko izvješće za prethodnu godinu te je Skupština, među ostalim, usvojila Plan i program rada te financijski plan za tekuću 2018. godinu. Fra Kristijan Sinković istaknuo je kako je Udruga „Granada“ mlada udruga, osnovana u srpnju 2017. godine, koja djeluje u skladu s misijom i vrijednostima Bolničkog reda svetog Ivana od Boga te sada počinje aktivno razvijati svoj rad i djelovanje u društvu, jačati svoje članstvo, stvarati suradnje s drugim institucijama, aplicirati na projekte i iznalaziti sredstva financiranja te na druge načine promicati svoje osnovne ciljeve, a to su u prvom redu poboljšanje kvalitete života socijalno neintegriranih odraslih osoba kroz njihovu socijalizaciju i povećanje razine edukacije i zapošljivosti te kroz edukaciju i senzibilizaciju društva.

mef

cof

cof

cof

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?