u utorak, 20. ožujka 2018. godine u Specijalnoj bolnici za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac održan je sastanak između predstavnika bolnice domaćina i predstavnika Opće bolnice Nova Gradiška koje ostvaruju dugogodišnju međusobnu suradnju.
Ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška, dr. med. Josipa Kolodziej i pomoćnicu ravnatelja za kvalitetu, dr. med. Tajanu Milanović Robina ugostili su predstavnik Bolničkog reda svetog Ivana od Boga, fra Giovanni Giemula, ravnateljica Specijalne bolnice Sveti Rafael Strmac Maristela Šakić, dr. med. i tajnica bolnice Maja Marčević.
Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj suradnji dvaju Bolnica i mogućnostima za razvitak i napredak daljnje suradnje te su ravnatelji razmijenili svoja iskustva rada na poljima palijativne skrbi i psihijatrije, kao i ostala iskustva organizacije rada u zdravstvenim ustanovama.
Na kraju sastanka zaključeno je kako će bolnice i u budućnosti nastaviti aktivno surađivati te poticati međusobno partnerstvo i dobre međusobne poslovne odnose.

bty

© 2017 Developed by mediain.hr