u utorak, 20. ožujka 2018. godine u Specijalnoj bolnici za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac održan je sastanak između predstavnika bolnice domaćina i predstavnika Opće bolnice Nova Gradiška koje ostvaruju dugogodišnju međusobnu suradnju.
Ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška, dr. med. Josipa Kolodziej i pomoćnicu ravnatelja za kvalitetu, dr. med. Tajanu Milanović Robina ugostili su predstavnik Bolničkog reda svetog Ivana od Boga, fra Giovanni Giemula, ravnateljica Specijalne bolnice Sveti Rafael Strmac Maristela Šakić, dr. med. i tajnica bolnice Maja Marčević.
Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj suradnji dvaju Bolnica i mogućnostima za razvitak i napredak daljnje suradnje te su ravnatelji razmijenili svoja iskustva rada na poljima palijativne skrbi i psihijatrije, kao i ostala iskustva organizacije rada u zdravstvenim ustanovama.
Na kraju sastanka zaključeno je kako će bolnice i u budućnosti nastaviti aktivno surađivati te poticati međusobno partnerstvo i dobre međusobne poslovne odnose.

bty

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?