U četvrtak, 21. ožujka 2019. godine, u prostorijama bolnice Sv. Rafael, održan je konstruktivan radni sastanak s predstavnicima Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom – ravnateljicom Damirom Benc, pomoćnikom ravnateljice za sustav zapošljavanje osoba s invaliditetom Alenom Kolarom i pomoćnicom ravnateljice za profesionalnu rehabilitaciju Jasenkom Sučec.
Ravnateljica bolnice, dr. Maristela Šakić, ukratko je upoznala prisutne s radom bolnice i stambene zajednice sv. Ivan od Boga te iznijela ključne okosnice sastanka. Sastanak je bio savjetodavnog karaktera, usmjeren na govor o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom te mogućnostima pokretanja integrativne radionice kao i primjerima dobre prakse.
Nakon konstruktivnog dijela koji je otvorio nove perspektive i dao novi pogled, sudionici su bili upoznati sa prostorijama i funkcioniranjem odsjeka radne terapije u bolnici te prostorijama stambene zajednice sv. Ivan od Boga.

© 2017 Developed by mediain.hr