Poštovani suradnici,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas kako naša Bolnica započinje seriju multiprofesionalnih susreta – tribina za liječnike, medicinske sestre/tehničare, socijalne radnike, pedagoge, psihologe i župne pastoralne suradnike.

Osnovni cilj je proširivanje znanja, senzibilizacija i podizanje svijesti o čuvanju i prevenciji, tjelesnog, a osobito duševnog zdravlja.

Naša Bolnice nije samo ustanova za njegu i skrb palijativnih bolesnika, te liječenje i rehabilitaciju psihijatrijskih bolesnika, već sjecište čuvanja i unaprjeđenja zdravlja, kvalitete duhovnog, tjelesnog i psihosocijalnog života.

Predavanja će se održavati jednom mjesečno prema priloženom programu, počevši od svibnja ove godine, bez kotizacije, a uz bodovanje nadležnih komora.
Predavanja će biti interaktivna u kojima ćemo podijeliti vlastita iskustva i dileme, a organizator i voditelj je stručni i znanstveni savjetnik, djelatnik naše Bolnice, prof. dr.sc. Križo Katinić,dr.med. spec.psih.

Ovim susretima se želimo međusobno otvoriti za podizanje stručne i duhovne razine u pristupu našim bolesnicima, njihovim obiteljima i svim potrebitima iz šire društvene zajednice, kako bi stvorili zajedničku mrežu razumijevanja, podrške i pomoći.

Vjerujemo da zajednički možemo poboljšati multidisciplinarnu učinkovitost, kao i humanu razinu našeg profesionalnog i opće ljudskog poslanja.

Nakon svakog susreta biti će upriličeno druženje uz prigodni domjenak.

Prilažemo teme susreta za mjesec svibanj i lipanj, a o susretu za rujan i dalje ćemo Vas naknadno izvijestiti.

RASPORED PREDAVANJA

prof.dr. sc. Križo Katinić:
„SMISAO ŽIVOTA U GLOBALIZIRANOM SVIJETU“ – 09.05. 2019. u 15 sati

prof.dr. sc. Križo Katinić:
„ZDRAVSTVENE I PSIHOLOŠKE PRETPOSTAVKE PREVENCIJE MALIGNIH BOLESTI“ – 06.06. 2019. u 15 sati

U najavi za rujan:

prof.dr. sc. Križo Katinić:
„STRES – TIM – KOMUNIKACIJA“ – 15 sati

© 2017 Developed by mediain.hr