U petak, 3. studenoga i subotu, 4. studenoga 2017. godine djelatnici Bolnice imali su duhovnu obnovu u Kući susreta – Tabor u Samoboru. Duhovnu obnovu predvodio je fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta. Tema je bila “Moje će srce pobijediti” – iz objave BD Marije Fatimske. Voditelj je u svojim razmišljanjima o liku Marije sudionicima pokušao približiti način na koji svaki vjernik može prepoznati i služiti Bogu u čovjeku, osobito onome koji je potreban ljudske pomoći i razumijevanja. Osim duhovne obnove, posjetili su Muzej krapinskog pračovjeka u Krapini, te u šetnji obišli grad Samobor i njegove znamenitosti. Ova je duhovna obnova bila prigoda ne samo za duhovno osvježenje nego i vrijeme za druženje i međusobno bolje upoznavanje svih koji djeluju u Bolnici i tako dijele isti cilj, služenje čovjeku koji je u potrebi.

               

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?