U nedjelju, 9. travnja 2017. godine proslavili smo Cvjetnicu i sudjelovali na Križnom putu u Cerniku.

Prijepodne smo slavili misu s blagoslovom maslinovih grančica i procesijom i tako započeli slavlje Velikoga tjedna. Misu je predvodio bolnički kapelan, a bolesnici su sudjelovali pjevanjem i čitanjem Muke. u poslijepodnevnim satima smo sudjelovali u pobožnosti Križnoga puta u Cerniku zajedno s vjernicima župe iz Nove Gradiške, te korisnicima Stambene zajednice Sv. Ivana od Boga iz Šumetlice. Naša bolnička zajednica već tradicionalno sudjeluje na ovoj pobožnosti, što je prilika da se predstavimo vjernicima naših susjednih župa.

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?