Uoči svetkovine Božića, u petak 22. prosinca 2017. godine slavili smo misu zahvalnicu za djelatnike Bolnice. Poslije mise bilo je druženje i prigodno čestitanje. Bila je to prigoda u kojoj smo se prisjetili svih važnih događaja u godini koja je na izmaku, ali i prilika za donošenje i stvaranje novih planova za godinu koja je pred nama. Prior, fra Kristijan Sinković naglasio je na osobit način važnost zajedništva među djelatnicima, međusobnog prihvaćanja i podrške u zajedničkom radu na dobro bolesnika. Osobito je naglasio važnost razvijanja svijesti pripadnosti Bolnici kao mjestu u kojem se svatko može ostvariti i na profesionalnom i osobnom produčju svojega života. Njegovim čestitkama pridružila se i ravnateljica, dr. Maristela Šakić, koja je poželjela svim djelatnicima i članovima njihovih obitelji obilje Božjeg blagoslova i uspjeha u godini koja je pred nama. Čestitanje je završilo progodnim domjenkom.

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?