U četvrtak, 15. lipnja 2017. godine svečano smo proslavili svetkovinu Tijelova.

Misno slavlje predvodio je o. Mate Samardžić, član Družbe Isusove.

Nakon misnoga slavlja slijedila je procesija s Presvetim po odjelima Bolnice. U procesiji su sudjelovali bolesnici i djelatnici ministriranjem i pjevanjem.

Tijelovo je posebna prigoda kojom molimo za našu Bolnicu, bolesnike i djelatnike pronoseći Krista prostorima u kojima djelujemo za dobro svih koji su u potrebi, a osobito blagoslovom svakoga bolesnika na Odsjeku  za palijativnu skrb i tako pokazujemo ne samo Božju nego i ljudsku blizinu bolesnima i potrebnima.

                    

© 2017 Developed by mediain.hr

Epidemiološki upitnik:

1. S kim bolesnik živi ? Nabrojiti članove kućanstva?
2. Druge osobe koje dolaze u kuću bolesnika?
3. Gdje se kreće bolesnik ili drugi članovi kućanstva?
4. Je li posjetio bilo koju zdravstvenu ustanovu u posljednjih 14 dana?
5. Ispitati ponašanje tj. pridržavanje svih preporuka stožera civilne zaštite a vezano uz prevenciju COVID-19 infekcije bolesnika/članova obitelji.
6. Da li je bolesnik ili ukućani putovao/boravio u zemljama ili područjima gdje je detektirana COVID-19 infekcija unazad 14 dana? Ako da, koja zemlja/zemlje/područja? Datum kad je došao u RH?
7. Da li je bolesnik ili član obitelji bio u kontaktu sa oboljelom osobom ili osobom pod sumnjom od COVID -19 infekcije ( osobe u karanteni ili samoizolaciji)?
8. Da li bolesnik i/ili članovi obitelji ( udomiteljske obitelji) imaju akutne respiratorne simptome ( povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, kratak dah…)?