REZULTATI ANKETE O ISKUSTVU PACIJENATA U SPECIJALNOJ BOLNICI SVETI RAFAEL STRMAC TIJEKOM HOSPITALIZACIJE

U siječnju 2019. godine obrađene su ankete o iskustvu i zadovoljstvu pacijenata tijekom 2018. godine.

Najveći broj pacijenata koji su ispunili anketu bili su hospitalizirani na Odsjeku II Odjela kroničnih duševnih bolesti. Međutim u odnosu na 2017. godinu popunjenost anketa bila je veća i na Odsjeku I Odjela kroničnih duševnih bolesti i na Odjelu palijativne skrbi i dugotrajnog liječenja.

Rezultati ankete pokazali su da su u ispitivanju zadovoljstva pacijenata tijekom 2018. godine na Odsjeku psihijatrije I sudjelovalo ukupno 93 pacijenta. Ukupno zadovoljstvo uslugom, osobljem i ostalim aspektima liječenja pacijenata na Odsjeku psihijatrije I ocjenjeno je izvrsnom prosječnom ocjenom (M=4,94). Na Odsjeku psihijatrije II sudjelovalo je ukupno 177 pacijenata, a prosječna ocjena ukupnog zadovoljstva pacijenata je također izvrsna (M=4,65).
Na Odsjeku palijativne skrbi i dugotrajnog liječenja prikupljeno je 67 anketa pacijenata i obitelji, a prosječno zadovoljstvo ocjenjeno je izvrsnom ocjenom (M=4,71).

Ovim putem se zahvaljujemo svim djelatnicima koji su bili dostupni bolesnicima pri popunjavanju ankete.
Također se zahvaljujemo psihologinjama Rebeki Živatović i Luciji Bijelić koje su statistički obradile i prikazale rezultate ankete.

Ravnateljica
Maristela Šakić, dr.med. spec.psih.

© 2017 Developed by mediain.hr